Zoeken

Meer dan 500 auto’s op voorraad. Vind direct de auto die jij zoekt!

Auto leasen voor de slimme zzp'ers

Als ZZP'er is het van belang dat je ten alle tijden mobiel bent. Het liefst met een voertuig in goede staat. Auto Krediet Plan biedt op maat lease abonnementen tegen lage maandelijkse kosten. U mag het zelf bepalen. Wilt u een korte of lange leaseperiode en wat is uw maandelijkse budget? U bent vrij in de keuze van de leasevorm, prijs en leaseperiode bij Auto Krediet Plan. Als ZZP'er is het voordeliger en er zijn minder gevolgen voor u als ondernemer bij het leasen van een auto dan een gloednieuwe auto aanschaffen. Met een leasecontract worden al uw zorgen ontnomen. U betaalt slechts voor de benzine, de overige kosten zoals onderhoud, reparatie en verzekering, zitten in de maandelijkse tarieven verwerkt.

De voordelen voor u op een rij

  • flexibele leaseperiode
  • na leaseperiode is auto uw bezit
  • vaste en lage maandelijkse kosten
  • geen zorgen om verzekering of andere bijkomende kosten
  • altijd mobiel om zaken te doen

Auto Krediet Plan heeft een ruim selectie van de beste automerken en series. Wij zijn de leasepartner voor voordelige leaseauto's. Heeft u nog geen voorkeur voor een auto? Bekijk nu ons aanbod en bestel eenvoudig uw voertuig naar keuze.

U kunt snel en gemakkelijk een offerte aanvragen en binnen 24 uur krijgt u daarop een antwoord. Vraag nu een offerte aan voor de leasemogelijkheden.

Ontdek het aanbod

Meer vragen?

Heeft u vragen over auto leasen als zzp'er? Bekijk onze FAQ pagina om de meest voorkomende vragen en antwoorden te bekijken. Zit uw vraag er niet tussen of wilt u liever één-op-één advies? Wij zijn iedere werkdag bereikbaar via telefoon +31 (0) 23 792 00 29 of e-mail info@autokredietplan.nl. Voor persoonlijk advies zijn wij ook op Whatsapp bereikbaar op 06 55 23 29 11.

Auto Krediet Plan helpt u graag op weg!