Zoeken

Meer dan 500 auto’s op voorraad. Vind direct de auto die jij zoekt!

De 50/50 deal bij Auto Krediet Plan

U krijgt extra voordeel bij Auto Krediet Plan met de 50/50 deal. Ontdek hier waarom.

Wat houdt de actie in?

Bij Auto Krediet Plan zijn er verschillende auto financiëringen; financial leasen van nieuwe en tweedehandse auto's en particulier leasen. Nu hebben wij ook de 50/50 deal. Het is heel simpel. De benaming zegt het al. U betaalt de helft van het aankoopbedrag, inruil auto is ook mogelijk, en de andere helft betaalt u in termijnen (maximaal binnen 48 maanden) vanaf 1,9% rente. U kunt nu voordelig elk personenauto uit ons assortimenten nemen met deze uniek actie. Wilt u inspiratie op doen? Bekijk ons assortiment.

De voordelen voor u nog op een rijtje:
  • De helt betalen vooraf betalen en de restant binnen 48 maanden. De inruilwaarde van uw oude auto kan ook mee berekend worden.
  • Afbetalingstermijnen mag u zelf bepalen!
  • Over het restante bedrag betaalt u vanaf 1,9% rente.
  • De aanvraag voor uw financiering wordt direct in behandeling genomen en doorgaans heeft u binnen enkele minuten al duidelijkheid.

Auto Krediet Plan is uw autopartner voor voordelig rijden met complete en kwalitatieve auto's. Ons assorrtiment is aangevuld met hoogwaardige merken en wij werken nauw samen met erkende dealers verspreid door heel Nederland. Voor iedere bestuurder hebben wij een auto naar wens; van regulieren personen auto's tot volledige bedrijfswagens. Nieuw of tweedehands. Er zijn diverse mogelijkheden. Welke financiëring u ook kiest, onze regelingen zijn altijd gegarandeerd snel en transparant.


Ontdek het aanbod

Meer informatie hebben omtrent de 50/50 deal?

Wilt u gebruikmaken van onze unieke actie? Auto Krediet Plan helpt u graag op weg. Neem dan contact met ons op voor het spreken van één van onze specialisten of maak een afspraak met een auto-adviseur!