Zoeken

Meer dan 500 auto’s op voorraad. Vind direct de auto die jij zoekt!

Tweedehands auto leasen privé

Private lease duur? Het kan ook anders: een goedkopere oplossing is het leasen van een tweedehands auto. Een tweedehands auto leasen is het gemak van een private lease met lagere lasten per maand. Een tweedehands lease auto komt vaak via een maatschappij die aan private lease doet en is veelal een jong gebruikte auto.

Alles in één bij een tweedehands lease auto.

Alle kosten zitten vaak al in het pakket bij private lease.

De keuring, en de autoverzekering worden betaald door de maatschappij, zelf een mooie set winterbanden zijn vaak onderdeel van het pakket.
Het enige wat u zelf moet betalen bij het leasen van een tweedehands lease zijn de brandstof kosten, en die bepaalt u helemaal zelf natuurlijk.

Geen BKR toetsing bij tweedehands private lease

Als u een tweedehands lease auto wilt gaan rijden, moet er eerst akkoord worden gegaan met de voorwaarden van de maatschappij. Het kan zijn dat de maatschappij een toetsing bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel doet.

Bureau Krediet Registratie waakt binnen Nederland over de financiële status van de inwoners. Als er een toetsing wordt gedaan, wordt er gecheckt om uw inkomen genoeg is om aan de verplichting van de lease kan worden voldaan. Diverse maatschappijen zullen ook geen toets aanvragen bij het Bureau Krediet Registratie. Het kan zijn dat het afgesloten contract wordt aangemeld bij het BKR indien u gebruikt maakt van een private lease. Hierdoor kunnen andere bedrijven en instanties uw financiële verplichting inzien daar deze genoteerd staan.

Hier geen zin in? Zoek dan een private lease die geen BKR registratie doet.

Particulier tweedehands lease


Een andere manier zou ook kunnen zijn om een lease contract over te nemen van iemand anders. Regelmatig is hier een overnamebonus aan verbonden, hierdoor kan het best wel veel voordeel voor u hebben. Interesse in het tweedehands leasen het aanbod vind u op de site van Autokredietplan.

Ontdek het aanbod

Tweedehands Private lease maakt rijden weer betaalbaar en leuk


Tweedehands private lease wint steeds meer aan populariteit in Nederland. Autokredietplan staat voor u klaar om de mogelijkheden te bekijken.
Lease slim, lease een tweedehands en bespaar veel geld per maand.