U bevind zich:

Home • Merken • Volvo

< Terug

Volvo (14)

Volvo occasions

Scandinavische trots en een pionier in autoveiligheid, daar is een Volvo occasion aan te herkennen. Al bijna 100 jaar maakt Volvo auto’s met hoogwaardig vakmanschap, of u nu kiest voor een Volvo V40 of S60. Bij Auto Krediet Plan bieden we een mooie selectie jong gebruikte Volvo occasions, die door de hoge kwaliteit van het merk ook als occasion aanvoelen als nieuw. Wij zorgen ervoor dat u snel goed geadviseerd de weg op kunt met uw Volvo occasion!


Volvo Financial Lease

Uw Volvo occasion financiert u met onze Volvo Financial Lease. U bent direct economisch eigenaar van uw Volvo en u kunt al binnen 24 uur in uw nieuwe auto rijden.  Onze adviseurs helpen u graag met het vinden van de financiering die bij uw situatie past. Wij zijn daarnaast gespecialiseerd in financieringen voor zzp’ers en (beginnende) ondernemers. Wij begrijpen dat u een drukke agenda heeft, daarom bezorgen we uw Volvo occasion tot aan de oprit! 


Volvo V40 occasions

Bij Auto Krediet Plan hebben we een ruim assortiment Volvo occasions. In onze showroom hebben we meer dan 500 jong gebruikte occasions voor u klaar staan, waaronder een mooie selectie Volvo V40 occasions. De V40 occasion staat vooral bekend als het meest compacte model van Volvo, maar met een vermogen van 254 pk weet de Volvo V40 behoorlijk te presteren.


Volvo V50 occasions

Op zoek naar ruimte, maar wilt u wel de gemakken van een compactere auto? Dan past een Volvo V50 occasion bij uw wensen. Een Volvo V50 occasion heeft alle eigenschappen van een grote auto inclusief sportief karakter, in een formaat waarmee u ook gemakkelijk de stad trotseert. 


Volvo V70 occasions

Is ‘groter is beter’ uw motto? Dan past de Volvo V70 occasion perfect bij u. Deze sterke en ruime stationwagen heeft geen enkel probleem met veel bagage. Uw hele gezin kan met alle gemak met u mee. Kom eens langs in de showroom en kies uw Volvo in Haarlem!


Volvo S60 en V60 occasion

De broertjes Volvo S60 en V60 occasions zijn erg populair onder zakelijke bestuurders. De twee lijken qua karakter en vermogen veel op elkaar. De Volvo V60 occasion is een stationwagen, de S60 is iets compacter en erg sportief. Beide Volvo occasions uit de hogere middenklasse zijn een plezier om in te rijden. Zelf de power van de S60 of V60 ervaren? Kom langs in onze showroom in Haarlem en maak een proefrit!

Lees meer > <
Autos met elkaar vergelijken. KLIK HIER

Vergelijk deze autos

Kies meer autos om te kunnen vergelijken
Auto financieren
Auto kopen

Merk:

Model:

Brandstof:

Carrosserie:

Transmissie:

Bouwjaar van:

Bouwjaar tot:

Prijs per maand tot

Merk:

Model:

Brandstof:

Carrosserie:

Transmissie:

Bouwjaar van:

Bouwjaar tot:

Prijs tot

Wij helpen u graag verder. 

Altijde de auto en financiering die bij u past. 

zakelijke
 financial lease

Financial lease voor (startende)
ondernemers en zzp'r zonder jaarcijfers.

Kies mijn auto 

particuliere
financieringen

U bepaalt hoeveel u betaald!
Meer dan 6000 klanten gingen u voor.

Kies mijn auto 

U bepaalt 
hoeveel u betaalt!

Altijd een passend voorstel,
waar andere stoppen gaan wij door!

Kies mijn auto
580b57fcd9996e24bc43c543.png?ixlib=rails 3.0

“ WhatsApp voor direct contact : 06- 25 64 58 35  ”

De zekerheden van Auto Krediet Plan

Autos

brands-zekerheden-1-titel

brands-zekerheden-1-content

Onderhoud

brands-zekerheden-2-titel

brands-zekerheden-2-content

Medail

brands-zekerheden-3-titel

brands-zekerheden-3-content

Historie

brands-zekerheden-4-titel

brands-zekerheden-4-content

Geld zak

brands-zekerheden-5-titel

brands-zekerheden-5-content